Choď na obsah Choď na menu

Chelsea slo Fulham fc 2-0 hjemme

I sesongen 2018-19 spilte den engelske Premier League en 14. runde. Chelsea spilte mot Fulham fc på Stamford Bridge. Pedro tok ledelsen og Hazard hjalp Chik å score. Chelsea 2-0 vant de tre første runder og Tottenham Hotspur overgikk den tredje. Flere foreldre lar sine barn komme i kontakt med fotball, og de vil lage sine egne billige fotballdrakter for sine barn.

I åpningen 4 minutter tok Chelsea ledelsen i 4. minutt og Pedro skutt inn i venstre hjørne foran det lille straffområdet. Chelsea ledet 1-0. Dette er det 1000. målet for Chelsea Premier League hjemme. Etter at begge sidene ikke gjorde et gjennombrudd, ledet Chelsea 1-0 ved slutten av første halvdel. I begynnelsen av andre halvdel utvidet Chelsea poenget i 82. minutt. Hazard wearing nr. 10-Billige Chelsea drakt brøt gjennom krysspasningen hjelper Jantschke 12 meter og høyre fot slo nederste høyre hjørne, Chelsea 2-0 ledelse. I de siste minuttene tok begge sider ikke avgjørelse, og poengsummen ble låst på 2-0.

Pedro og Jantschke scoret ett mål hver i andre omgang. På slutten av kampen vinner Chelsea 9, 4 trekker, 1 tap og 31 poeng. Premier League er rangert som tredje.